Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολύ δυνατό διήμερο event για τους μικρούς ποδοσφαιριστές του νομού Κορινθίας!

- Advertisement -

Ώρα για αγωνιστική δράση!!!
Η στιγμή έναρξης των εκδηλώσεων στα πλαίσια της συνεργασίας της Ακαδημίας μας με το δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού για την φετινή αγωνιστική περίοδο έρχεται!

⚽️💪🟢 Η Ακαδημία μας FOOTBALL CLUB ACADEMY περιμένει τους αθλητές της περιοχής μας, ανεξάρτητα σε ποια ακαδημία ανήκουν, να συμμετέχουν το διήμερο 20/2 & 21/2 στο Open Day Training, ώστε να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου σχολών Παναθηναϊκού!

⚽️🟢 Δυο ημέρες γεμάτες τεχνική, προπόνηση ,τεστ δεξιοτήτων κ αντίληψης και αρκετό παιχνίδι θα αποτελέσουν το καλύτερο έναυσμα για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να κατανοήσουν τη σωστότερη διάσταση της φιλοσοφίας που πρέπει να διέπει τους σημερινούς ποδοσφαιριστές!

⚽️🟢 Τις εκδηλώσεις της σχολής μας θα παρακολουθήσουν στελέχη του δικτύου σχολών του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση προς τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας, καθώς και προς τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, για το πρόγραμμα δράσεων της φετινής χρονιάς!

☘️ Το Open Day είναι συνυφασμένο με το παιχνίδι και τη διασκέδαση, αλλά παράλληλα αποτελεί ευκαιρία για επικοινωνία, γνωριμία, αλληλεπίδραση, χαμόγελα και ανταλλαγή απόψεων!

☘️⚽☘️ Σας περιμένουμε όλους εκεί! ☘️⚽☘️

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : ΔΗΜ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉΣ: Δευτέρα 20/2 & Τρίτη 21/2

ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : 15:30 – 17:30

Ηλικιακές κατηγορίες : Κ8, Κ9, Κ10, Κ12, Κ14 

📌Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής : ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ☎️6947 941 506

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό να βλέπεις μικρά παιδάκια να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο !Τωρα αν είναι ακαδημίες του Παο ΑΕΚ Ολυμπιακού κλπ δεν έχει σημασία ,απλώς οι νέοι να ασχολούνται με την μπαλα η και πολλά αλλά σπορ και να μην καταλήγουν να σφάζουν να βιάζουν και τόσα αλλά που διαβάζουμε καθημερινά από 13,14 ετών !!Δεν παμε καθόλου καλά σαν κοινωνία και αυτο το βλεπουμε ακόμα και σε νεαρές ηλικίες !!

  2. Πάλι τζαμπα πάει να την βγάλει ο Αλαφούζος !!Να του βγει κανένας πιτσιρικας να τον βάλει στην ομάδα !!Και να τον πουλησει όπως κάνει και ο Βαγγελας τόσα χρόνια με τους Έλληνες παίχτες ακόμα και εκεί πάνω στην Θεσσαλονίκη και αυτοι κάτι ταλεντακια τα δίνουν στας Ευρώπας !!Συμφωνο με τον σχολιαστη 1445 για την ανάγκη τα πιτσιρικια να ασχολούνται με τα σπορ γενικά !!Περιμενω σχόλιο και του κυρίου Τάσου να μας πει και αυτός κάτι σχετικο !!

  3. Σωστός ο φίλος. Ετσι θα αναπτυχθεί και το ποδόσφαιρο περισσότερο. Σοβαρές οι δομές και η οργάνωση που ξεκίνησε στην Ουαλία πάντως, αλλά κι άλλες χώρες κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση.

  4. Kαλό είναι τα μικρά παιδάκια να μαθαίνουν γράμματα, διότι η μόρφωση ανοίγει ορίζοντες και βοηθάει στην βελτίωση της κριτικής σκέψεως, για να μην φτάσουν στο σημείο να μεταναστεύουν έξω και να κάνουν χαμαλιτζίδικες εργασίες του ποδαριού για μια ζωή.

  5. Δεν ξέρω για την Ουαλια που λέει ο φίλος -φίλη αλλά οι σοβαρες ποδοσφαιρικα χώρες στην Ευρώπη ,οργανωνουν ακαδημίες στις χώρες τους ,και στην Λατινική Αμερική ,και στην μεγάλη ποδοσφαιρομάνα Αφρική ,κυρίως οι μεγάλοι συλογοι της Ευρώπης έχουν τις ακαδημίες τους και βλεπουμε μετά στα γήπεδα τις Ευρώπης !Το ίδιο έκαναν αν δεν κάνω λάθος και ποιο παλιά οι Σοβιετική ένωση πριν διαλυθούν !!Γυριζαν όλοι την Σοβιετική ένωση και έβρισκαν και ποδοσφαιριστές και αθλητές γενικά !!Στην Ουκρανία στην Λιθουανία στην Τσετσενια κλπ !!

  6. Στο Αζερμπαϊτζάν επίσης, την Τασκένδη, εξ ου και ο Χατζηπαναγής, έτσι ξεκίνησε όταν ανακάλυψαν το ταλέντο του, το Ουζμπεκιστάν, τη Μολδοβλαχία, ακόμη και στην μακρινή Ταϊλάνδη. Το ίδιο πρόγραμμα ανεύρεσης ταλέντων εφαρμόστηκε και στην Ουκρανία, τη Ρουμανία και την Ανατολική Γερμανία. Μάθε μπαλίτσα !!

  7. Άλλο να βρεις ένα ταλέντο η διαμάντι σαν την περίπτωση του Χανζηπαναγη φίλε και άλλο το οργανωμένο σύστημα ακαδημιών που είναι το θέμα του άρθρου !Εγραψα ένα σχόλιο σχετικά με τις ακαδημίες και εξηγώ κάτι πράγματα !!Θα μάθω και μπαλιτσα μικρός είμαι ακόμα !!

  8. Φεύγει, λέει, ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό και οι στιγμές που έζησε στην Ελλάδα θα του μείνουν αξέχαστες. Ποιές στογμές;.😂😂😂 Του τα’φαγε του Μαρινάκη και τώρα παίρνει την αφάνα του και την κάνει με ελαφρά. Ο μεγαλύτερος παίκτης, έλεγαν, που ήρθε ποτέ στην Ελλάδα😂😂 Γελάσαμε πολύ όλους αυτούς τους μήνες!!!⭐⭐🏆⭐

  9. Καλό είναι τα παιδιά να αφιερώνουν χρόνο σε δραστηριότητες και να ξοδεύουν ενέργεια, από το να κλείνονται στο shoebox και να βλέπουν τέσσερα ποδόσφαιρα την ημέρα.

  10. Mπραβο στο παιδια της ακαδημιας, εκαναν τη σωστη επιλογη. Τελικα οι ανοιχτοι φορανε κοκκινα. Καν’το όπως η Juve. Liverpool 7, Man United 0.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog