Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το L-Medical έκανε δωρεάν τεστ κορονοϊού σε μικρά παιδιά που είχαν συμπτώματα

- Advertisement -

Για μια ακόμα φορά το ιδιωτικό πολυιατρείο L-Medical Λουτρακίου, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο και  ευαισθησία, την αγάπη για το συνάνθρωπο, πραγματοποίησε ΔΩΡΕΑΝ δειγματοληπτικούς ελέγχους σε μικρά παιδάκια.

Τα παιδάκια είχαν παρουσιάσει όλα τα συμπτώματα του ιού  και το  L-Medical Λουτρακίου, ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα των γονέων τους για κατ΄οίκον εξέταση.

Τελικά τα αποτελέσματα ήταν θετικά και το L-Medical δεν πήρε χρήματα από τους γονείς.

Το loutrakiblog.gr επικοινώνησε με τον κ. Κοντόπουλο Γιώργο, υπεύθυνο του πολυιατρείου, ο οποίος δεν θέλησε να μας πει πολλά, ζητώντας να μην δημοσιευθεί, αλλά είναι παράκληση των γονέων που επικοινώνησαν μαζί μας, οι οποίοι ευχαριστούν δημόσια το L-Medical.

Aλλωστε τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, πρέπει να λέγονται και να επιβραβεύονται !!

 

Ανησυχία για τα 63 κρούσματα στην Κορινθία. Σαρώνει τα παιδιά ο κορονοϊός

Μην ταλαιπωρείστε: Τεστ κορονοϊού στο σπίτι σας από το L-Medical. Aποτελέσματα την ίδια μέρα

Οκτώ και τέσσερα, δώδεκα ανήλικα παιδιά με κορονοϊό στο Λουτράκι

Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας στο loutrakiblog.gr: “Το κοριτσάκι μου έχει κορονοϊό και επικοινωνούμε από τα διπλανά δωμάτια με βιντεοκλήση”

 

 

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο τους. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα μπορούσε να αναλάβει και ο δήμαρχος χρηματοδοτούμενες από τα δημοτικά μας τέλη, αλλά εκείνος προτιμάει να τα ξοδεύει σε διορισμούς ημετέρων, όπως έχουμε διαβάσει και εδώ στο μπλογκ. Σύσσωμος ο δήμος είναι απογοητευμένος από την διακυβέρνησή του. Τέλος πια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog