Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δυο απόπειρες ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

- Advertisement -

Ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ασκήθηκε σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κώστας Σπυρόπουλος.

Σε βάρος του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη έχουν υποβληθεί τρεις καταγγελίες από γυναίκες συναδέλφους του οι οποίες υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από τον γνωστό ηθοποιό.

Το χρονικό των καταγγελιών
Η πρώτη καταγγελία και πιο σοβαρή αφορά το αδίκημα του βιασμού και έχει χρόνο τέλεσης το 2008. Η καταγγέλλουσα έχει στην κατάθεση της περιγράψει την επίθεση που δέχθηκε από τον ηθοποιό εντός του θεάτρου όπου είχαν συναντηθεί για επαγγελματικούς λόγους.

Οι δύο άλλες καταγγελίες που αφορούν τις απόπειρες έχουν χρόνο τέλεσης το 2010 και το 2014.

Ο γνωστός ηθοποιός αρνήθηκε μέσω υπομνήματος εξηγήσεων που κατέθεσε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργήθηκε από τον κ. Σπυρόπουλο τις εις βάρος του καταγγελίες.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε ήδη σε ανακριτή ο οποίος θα προχωρήσει σε κύρια ανάκριση για την υπόθεση.

Πηγή: debater.gr

 

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η Ιατροδικαστική έκθεση για την 20χρονη

Δωρεά υπολογιστών και εκτυπωτών στα σχολεία του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου στα Ίσθμια

Ανοιξε το Εργάνη για αποζημιώσεις της Τέχνης και του Πολιτισμού

Δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού από την εταιρεία ΑΡΚΑΔΙ Α.Ε. προς το ΕΚΑΒ

 

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tέλος αυτός. Επειδή δηλαδή έπαιξε κομπάρσος σε 2-3 επεισοδιάκια στους απαράδεκτους, την είδε και καλά μέγας και τρανός. Φάτα τώρα γιατί εκμεταλλεύτηκες την θέση σου για να καταστρέψεις νεές και ωραίες ηθοποιούς.

  2. Αγαπητοι μου συντροφοι και συντροφισες, συγγνωμη συναναγνωστες και συναναγνωστριες ηθελα να πω, θα σας διηγηθώ τώρα μια αληθινη, οσο και συνταρακτικη ιστορια, που όμοια της δεν έχει ματαγίνει πότε των… πιοτων εις στην ανθρωποτητα και εις στην οικουμενην και είμεθα σίγουρος πως ακούγοντας την θα φριξετε, θα μείνετε αποσβολωμενοι, καθως και με το στόμα ανοικτό!!! Που λετε λοιπον, χθες το βραδακι που ξάπλωσα για να κοιμηθώ, ζήτησα από την σύζυγο να μου κανει ένα τοσο λίγο δα μασαζακι και τριψιματακι στην πλατη προκειμένου ετσι να χαλαρώσω και εγώ λιγάκι έπειτα από μια… τρομερα δύσκολη, εξουθενωτικη και κοπιαστικη ημέρα!! Ο αμοιρος τι ήθελα και της το ζήτησα? Με το που ξεκινησε εκεινη να με τριβει, με άρχισε συγχρονως και σε μια ακατάπαυστη και ακατάσχεση φλιαρια και πολυλογια δίχως φραγμο, σταματημο και τελειωμό!! “Βρε γυναικα”, τις λέω, ολίγον τι και τσαντισμένος, “όταν μου δίνεις εσυ… παραγγελία για να σου κάνω εγω μασάζ και τριψιμο της πλάτης σου, σε τρελαίνω στην γλωσσοδοιαρια και στην γλιστριδα!!? Να με ηρεμήσης και να με χαλαρώσης λιγακι σε παρακαλεσα και σου ζητησα και όχι να μου “πριξεις τα ουμπαλα” και να μου κάνεις τα νευράκια μου… κροσσακια και στην τσιτα”!!!! Κυριες και κυριοι, σας ευχαριστώ πολυ για την… προσοχή σας, καλη σας νύχτα και καλό ξημερωμα σε ολες και σε όλους σας!!! Τ.Ζ.

  3. Ετσι βλεποντας τον, να φανταστω τωρα το τι περιπου θα… απηγγελνε αυτο το ιερο ΤΕΡΑΣ του πενταγραμμου, συγγνωμη του θεατρου και της τεχνης ηθελα να πω, ο βιαστης Πετρος Φιλιππιδης, στις θελκτικοτατες, οσο και πανεμορφες… συνεργατιδες του, πρωτου καταλληξει στο να τις κακοποιησει, καθως και να τις βιασει, αυτες! Παμε Πετρο μαεστρο: 🎵🎵”Δεν εχουν σημασια τα λιγα γκριζα μου μαλλια, η αξια βρισκεται μες στην καρδια, μην κοιτας τα χρονια μου λοιπον, ο αντρας πρεπει να ‘χει ΠΑΡΕΛΘΟΝ”!!🎵🎵 *Απο το περιφημο, οσο και υπεροχο τραγουδακι “Ο Σαρανταρης” του Γιαννη Παριου! Τ.Ζ.

  4. Κυριες και κυριοι τα μαθατε τα νεα!? Αυτη ειναι γυναικα! Αναφερομαι φυσικα στην απατημενη και κερατωμενη συζυγο του μεγαλου μας κωμικου και σατυρου, αλλα και ασυναγωνιστου καρδιοκατακτητη, “κυριου” Πετρου Φιλιππιδη!! Και αυτο διοτι ενω ο εν λογω συζυγος και βιαστης, της εριξε κατακεφαλα της κακομοιρας αυτης ενα καρο κερατο, εντουτοις εκεινη ειχε το κουραγιο, αλλα και το… ψυχικο σθενος να βγει δημοσιως στο πλευρο του(παρακαλω!!) προκειμενου να τον υποστηριξει!!!! Οχι τιποτε αλλο, αλλα καλο θα ειναι αυτα να τα βλεπουνε και καποιες αλλες κυριες, οπως επι παραδειγματι η αξιοτιμη συζυγος μου, η οποια με την παραμικρη της υπονοια και υποψια, μου “αλλαζει” (εμενα του πιο αφοσιομενου, καθως και… πιστοτερου συζυγου του κοσμου ολου!) τα “φωτα” στην κρεβατομουρμουρα, στην… ψαλμωδια και στην γκρινα!!! Τ.Ζ.

  5. Δεν μπορώ… θα τα πω βρε τζίζζζ….Μας έχεις πιάσει απο την Μενεγάκη την οποία σαγήνεψες σε κάποια φιλικοί συνάντησει…!!Μας είπες σε δεκαπέντε αράδες …πως σου έκανε η γυναίκα σου μασάζ…!!!Τέλος μας πήγες πάλι στην κρεβατοκαμαρά σου…!!Πότε ………και αν ς θα μα πεις…!!?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog