Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Λουτράκι: Βόμβα – Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ

- Advertisement -

Ακύρωση της απόφασης 13/2021 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ στο 422ΟΤ έναντι μισθώματος, μετά από προσφυγή του νομικού Νίκου Λόη (ΑΔΑ65ΖΒΟΡ1Φ-ΡΑΕ) στον Συντονιστή της Αποκεντωμένης Διοίκησης.

Παντελώς αναιτιολόγητη χαρακτηρίζεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ ως προς την χωροθέτηση του Σταθμού (πχ απόσταση απο σχολεία) ενώ η απόφαση έχει παρθεί κατά παράβαση διατάξεων για τον ορισμό του μισθώματος, επισημαίνει στο σκεπτικό του ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου.

 

Αναφέρει ο Νίκος Λόης

Είναι δυσάρεστο να προσπαθείς να προασπίζεις το Δημόσιο και Δημοτικό Συμφέρον έναντι της Δημοτικής Αρχής που πολλές φορές το απεμπολεί, έστω αν αυτό συμβαίνει κατά την εκτίμησή σου. Έτσι κι αλλιώς αυτό το κρίνουν οι Δημότες και όχι μόνο.

Συκεκριμένα, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με την με αρ. 13/2021, δώσαμε στο ΚΤΕΛ ΑΕ Ν. Κορινθίας, δημοτικό χώρο , πάνω από 600 τ.μ., στο οκοδομικό τετράγωνο 422, δίπλα στα τρία σχολεία (2ο Δημοτικό Λουτρακίου, 2ο Νηπιαγωγείο και παιδικό σταθμό ), έναντι μισθώματος 1800 ευρώ ανά έτος (150 ευρώ το μηνιαίο μίσθωμα) και συνεκτιμώντας , ακόμα στο μίσθωμα, ότι θα τοποθετήσει το ΚΤΕΛ ένα λυόμενο 55 τμ περίπου, με δικές του δαπάνες, αξίας 68.000 ευρώ περίπου και για
τουλάχιστον για 20 έτη. Δηλαδή το συνολικό μίσθωμα θα ανέλθει στις 104.000 ευρώ συνολικά , για 20 έτη, κάνοντας όμως ο Δήμος, κατά την εκτίμησή μου, διπλό λάθος.

1ο λάθος.

Δεν αντιλαμβάνεται η ίδια Δημοτική Αρχή με αυτήν του 2015, ότι ο Νομοθέτης που απαιτούσε την ελάχιστη απόσταση από σχολεία , δηλαδή τα 100 μέτρα από την κοντυνότερη πλευρά του παραχωρούμενου οικοπέδου (ΠΔ 79/2004) , το έπραξε για να μήν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους μαθητές και την υγεία τους από κίνδυνο ατυχημάτων και προστασίας της υγείας και του πολιτιστικού περιβάλλοντος της περιοχής όπου βρίσκονται τα σχολεία…

Έπρεπε λοιπόν να ληφθεί υπόψη αυτό το γεγονός.
Όμως, εκ των υστέρων έλαβα γνώση , μετά την ασκηθείσα πρισφυγή, ότι ο Δήμος το γνώριζε ήδη παλαιότερα και το 2015 εκμεταλλεύθηκε μιά τροποποίηση του ως άνω ΠΔ, που επήλθε το 2012, νομίζω, δηλαδή τροποποίηση της εποχής των μνημονίων, που τα κάναμε όλα, και , με απόφασή του, μειώθηκε η απόσταση εγκατάστασης του ΚΤΕΛ στην περιοχή, στα 50 μέτρα , για γίνει σταθμός του ΚΤΕΛ!!! (Τόσο πολύ σκεφθήκαμε το ΚΤΕΛ και όχι τα μικρά παιδιά).

2ο Λάθος.

Το ΚΤΕΛ θα καταβάλει συνολικά για 20 έτη 1800 ευρώ ανά έτος και ένα λυόμενο αξίας 68.000 ευρώ, το οποίο θα συνυπολογιστεί με το μίσθωμα, δηλαδή συνολικά θα καταβάλει το ΚΤΕΛ στον Δήμο μας 104.000 ευρώ στα 20 έτη, ενώ τώρα το ΚΤΕΛ καταβάλει μηνιαίο μίσθωμα τουλάχιστον 1000-1200 ευρώ για ένα μικρό χώρο που έχει μισθώσε έτη και έτη, δηλαδή κάθε έτος καταβάλει ήδη 12000-14.400 ευρώ και για 20 έτη θα κατέβαλε τουλάχιστον 240.000 ευρώ, υπολογίζοντας τα 1000 ευρώ ως μηνιαίο μίσθωμα.

Αυτό λοιπόν το μίσθωμα θα μπορούσαμε να του ζητούσαμε και εμείς εάν τοποθετούσαμε ένα ή δύο λυόμενα κτίρια που περισσεύουν από τα παλαιά τοποθετημένα στα Σχολεία και ιδιαίτερα από το Γυμνάσιο Λουτρακίου, αφού έφυγε το Λύκειο, και τοποθετώντας και τουαλέτες για το κοινό σε χώρο όμως που να μην κινδυνεύουν οι μικροί μαθητές.
Όμως πήγαμε να χαρίσουμε στο ΚΤΕΛ πάνω από 100000-140000 ευρώ…

Έτσι λοιπόν αισθάνθηκα την ανάγκη και κατέθεσα Προσφυγή και πρόσθετους λόγους , η οποία έγινε δεκτή και ακύρωσε την προσβαλλόμενη απόφαση.

Ο αγώνας όμως δεν σταμάτησε και πρέπει να συνεχιστεί, όταν ξαναέρθει το θέμα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρέπει να ξεσηκωθούν οι γονείς των μικρών μαθητών και οι μικροί μαθητές, οι οποίοι πρέπει και μπορούν να επιβάλουν καλύτερες συνθήκες για να .αθαίνουν γράμματα και να παίζουν, και ο γνώμονας να είναι πάντα το Δημόσιο και το Δημοτικό Συμφέρον…

Φιλικά
Νίκος Λόης

 

 

Ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δυο απόπειρες ασκήθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη

Κορινθία: Έτοιμη να τεθεί σε λειτουργία η μονάδα παραγωγής φαρμακευτικής κάνναβης

Γλυκά Νερά: Σοκάρει η Ιατροδικαστική έκθεση για την 20χρονη

Δωρεά υπολογιστών και εκτυπωτών στα σχολεία του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων

Διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ Rapid Test COVID- 19 αύριο, Παρασκευή 14 Μαΐου στα Ίσθμια

 

- Advertisement -

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτα μην κάνετε για αυτόν τον τόπο. Μαρίνα να μην γίνει θα βρωμίσει η θάλασσα, πεζοδρομηση του κέντρου να μην γίνει δεν θα είναι προσβάσιμη για τα αμάξια, ο προαστιακός να μην γίνει θα έρθουν “φτωχοί” τουρίστες, το ΚΤΕΛ να μην βγει απο το κέντρο της πόλης, τις παραλίες μην τις διαφημίζουμε για να μην πήγαινουν οι only loveΑθήναιοι και τις βρωμίζουν.Καμία εξελίξη, κανένα όραμα, καμία ελπίδα για αυτόν τον τόπο που είναι υπέροχος.

    • 19:11 εγω προτείνω να γυρίσουμε στις σπηλιές και να κυνηγάμε με τόξα και βέλη το φαγητό μας.Κοροϊδευόμαστε τώρα; Οχι μαρίνα οχι πεζοδρόμηση οχι προαστιακο οχι το ένα οχι το άλλο. Ο κόσμος εξελίσσεται τα έργα είναι υπέρ της πόλης αλλά κάτι στενομυαλοι σαν και του λόγου σου δεν θέλουν να γίνουν. Ας αφήσουμε τους άλλους λοιπόν να προχωράμε και μεις να αφήσουμε την πόλη να ρημάζει. Μην σας ακούσω μετά όμως να κάνετε παράπονα ότι δεν γίνονται έργα στο Δήμο

  2. 17:10 Ναι μαρινα=βρωμια για το θαλασσιο περιβαλον ουτε μα ςχρειαζεται η πεζοδρομηση ο προαστικαος κακος γινεται μηπως νομιζετε οτι θα ερθουν τουριστες με γεματα τσουβαλια λεφτα οραμα δνε ειναι να κανεις για την πολη ενα σωρο πραγματα που κοστιζουν παρα πολλα λεφτα και δεν την βοηθουν αλλα να κανεις πραγματα με λιγα και καλα οπως να αλαχθουν ολε ςοι πλακες στην παραλια να μπουν αγγελικες οπως ηταν παλια να μπουν ξυλινα παγκακια και οχι αυτα που βαλανε που στοιχισαν ενα σωρο λεφτα το καλοκαιρι ψηνετα ο μπιθα ςκαι το χειμωνα παγωνει τετοια παγκακια εχουν στο μετρο στην Αθηνα ναι τα ΚΤΕΛ ειναι παρα πολλη καλο να μεινουν εκει που ειναι στο κεντρο της πολης τα πηραν ολα απο το κεντρο της πολης και τελειωτικα ΙΚΑ ΔΕΗ ΟΤΕ ΟΑΕΔ Α>Τ ειναι εξω απο την πολη ε φτανει πια ευγε που δεν εγινε αυτο με τα ΚΤΕΛ αμα ποια θελετε να κανετε την πολη μια πολη Σαχαρα

  3. Καιρός είναι να γίνουμε σοβαρή πόλη. Ποιός λογικός άνθρωπος υποστηρίζει την μεταφορά των ΚΤΕΛ δίπλα στο σχολείο;;; Πουθενά στον κόσμο δεν συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Για φανταστείτε παιδάκι όταν σχολάνε να τρέχουν ανάμεσα στα πούλμαν η για φανταστείτε τα καυσαέρια των λεωφορείων δίπλα στην αυλή διαλείμματος!!!!Γιατί δεν πάνε στο κτήμα Θρουβάλα μαζί με στάση αστικού λεωφορείου και πιάτσα ταξί ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση;;;Δεν καταλαβαίνω τι συμφέροντα εξυπηρετούνται με την μεταφορά στα σχολεία. Γιατί κανένας δεν σχολιάζει αυτά τα συμφέροντα που μέχρι σήμερα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ να είναι τα ΚΤΕΛ στο κέντρο της πόλης;;; Αν μας ενδιαφέρει να γίνουμε πόλη σύγχρονη και φιλική στους επισκέπτες ας εξελιχθούμε με σωστό τρόπο.Ας αφήσουμε πλέον στο έτος 2021 την χωριάκικη νοοτροπία “όλα στο κέντρο” .

    • Απο τα πρωτα πραγματα που κοιταει ενας τουριστας ειναι η προσβασιμοτητα και το ποσο ευκολα μετακινησε με τα μεσα.Το να εχεις τα μεσα μεταφορας εξω απο την πολη ειναι και δυσλειτουργικο και κοστοβορο για εναν τουριστα.γιατι θα πρεπει ενω εχω δωσει λεφτα ηδη σε εισητηριο,να πρεπει να ξεφορτωσω και να ξαναφορτωσω βαλιτσες και πληρωσω εξτρα κερατιατικα σε αστικα ή ταξι;Γιατι αν θελω να επισκεφτω γυρω περιοχες να πρεπει ξανα να πληρωσω εξτρα για να με ξαναπαει στο σταθμο των κτελ ή του προαστιακου (αν υποθεσουμε οτι δεν εφτανε μες την πολη) και μετα παλι αλλα λεφτα για εισητηρια;Οι μονοι που βολευονται με την μετακινηση του ΚΤΕΛ και του Προαστιακου εκτος πολης ειναι οι ταξιτζηδες..

  4. Δεν θέλουν οι διοικούντες να αναπτυχθεί αυτός ο τόποςΣυμφέρον και τίποτα άλλο .Μόνο το κέντρο μας ενδιαφέρειΚαι αυτό χαλι μαύρο έχει καμμία αλλαγήΕπιτρέπεται η είσοδος της πόλης να μην έχειΑναβαθμιστεί

  5. Αν μας ενδιαφέρει να γίνουμε πόλη σύγχρονη και φιλική στους επισκέπτες για να γινει αυτο πρεπει τα ΚΤΕΛ να μεινουν εκει που ειναι δεν εχουμε ολοι αυτοκινητα ουτε ειμαστε πλουσιοι να περνουμε ταξι χωριατικη νοοτροπια δεν ειναι να θες ολα να ειναι εξω απο την πολη να μην εχει καθολου ζωη το κεντρο γιατι τα ΚΤΕΛ στηνΚορινθο που ειναι στο Κεντρο της πολης ειναι -Να μεινουν για παντα τα ΚΤΕΛ στο κεντρο της πολης εξυοηρετουν εκει που ειναι παρα πολλη κοσμο

  6. Αλήθεια, φίλε μου, αν το κτελ φύγει από το κέντρο, πιστεύεις πως το κέντρο θα πάψει να έχει ζωή? Είναι σοβαρό επιχείρημα αυτό? Και πού θα πάει ο κόσμος δηλαδή στο μικρό μας το Λουτράκι? Στα νυχτερινά κέντρα στην Ποσειδώνος? Στο καβούρι? Στην Βουλιαγμένη? Στην Γλυφάδα? Φοβάσαι μην ερημώσει η πόλη αν φύγει το κτελ? Το κτελ δηλαδή για σένα δίνει ζωή στην πόλη? Άρα Λουτρακιώτης δεν είσαι εσύ.

  7. για ποιο λογο να φυγει το κτελ απτο κεντρο? θελετε να γινουμε σαν την κορινθο που εχει ολοκληρο προαστιακο ποσα χιλιομετρα μακρια απτο κεντρο και κανενα τροπο για να παει εκει ενας ανθρωπος χωρις να χρυσοπληρωνει τους ταριφες? ελεος! οσο για το τιμημα δεν θελω να το σχολιασω. απαραδεκτο!

  8. 12:07 Ξερω παρα πολλη καλα οτι το ΚΤΕΛ εκει που ειναι ειναι μια χαρα για ολους και ναι αμα φυγει και το ΚΤΕΛ απο εκει ερημια εσυ αμα εχεις αυτοκινητο να πηγαινεις εκει που θελουν να τα πανε η λεφτα για ταξι μεγια σου με χαρα σου οι περισοστεροι δεν εχουν και ασε να ξερω εγω αν ειμαι Λουτρακιωτης η οχι

  9. My τόσους αντιρρησίες εδώ μέσα, μας βλέπω να γυρνάμε πίσω στις…εποχές ..με το δάχτυλο και στο δρέπανο να χρησιμοποιούν τζακούζια..!!

  10. Αυτή κύριες και κύριοι ήταν η μπιπ της ημέρας !Για το σχόλιο του γραφικού «Δρέπανου «λέω !Περιμενα 17 σχόλια να γράψει κάποιος γραφικός !Αφου είδε Λοιπον ότι ο Αντρικος δεν σχολιάζει να τον προσκαλέσουμε για την στάση του ΚΤΕΛ !!Αυτο είναι το δεύτερο σχόλιο !!το άλλο η κόπηκε η δεν το έστειλα ένας θεός ξέρει ??Αντρικος !σημερα ένα σχόλιο μου έχετε περάσει από αυτά που στέλνω !Δεν είναι για κόψιμο σίγουρα !!

    • και αυτο το σχολιο σου επρεπε να κοπει και γιατι δεν αναφερθηκε κανεις σε αυτο το αρθρο σε εσενα και γιατι το σχολιο σου δεν προσφερει τιποτα στην συζητηση..

  11. Έχουμε μάθει ποτέ τίποτα από τον συγκεκριμένο για να μάθουμε τώρα? Πότε πρόσφερε σε συζήτηση εκτός από ασόβαρες αθλητικές κενότητες?

  12. To blog σχεδιάστηκε με σοπό την ανταλλαγή απόψεων, στοχεύοντας στην ενημέρωση και το καλό του δήμου, όχι την αυτοπροβολή κάποιου με εκκεντρικό και άξεστο τρόπο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να διορθώσει την εικόνα του, επιρρίπτοντας ευθύνες σε άλλους και όχι στον εαυτόν του. Με τις πλάκες-χαβαλέ του, ουδείς γελάει. Η σιωπή όλων στις μακρές, φτηνές αθλητικές αναλύσεις του, με μοναδική εξαίρεση ενίοτε τον αξιότιμο κ. Τ.Ζ., θα έπρεπε να του λέει κάτι, αλλά δυστυχώς αυτός τον χαβά του Με εκτίμηση, ΑθανάσιοςΚ. .

  13. Βρε εσύ ΜΑΧ σας έχω πει αν δεν καταλαβαίνετε κάτι μην κανενε το δικηγόρο. Λες να μην ξέρω τι μου γίνετε. Μην φιβασε δεν τα φαντάζομαι και ότι λέω ξέρω γιατί το λέω. Σας είπα ο γραφικός με τα Δρεπανο και τα δάκτυλα μου έριξε δολομα. Εγώ τσιμπισα γιατί έχω τον λόγο μου. Άστο σου λέω δεν τα πιάνει το ραντάρ σου αυτά. Εσύ ο τελευταίος που λες για ασοβαρες κ ενότητες τι να σου μάθω ρε εσύ που μου λέτε για το ΚΤΕΛ που ερχετε ένα λεωφορείο την ώρα. Που να6δεις δηλαδή κανένα σταθμό εδώ στην Αγγλία που φεύγουν κάθε λεπτό. Έτσι για την ιστορία τα ΚΤΕΛ τα εγγλέζικα είναι μέσα στην πόλη. Για λύπηση δυστυχώς είστε αλλά άσε μην γίνομαι κακός με τον κάθε ξερολα εδώ μέσα Αντρικος αν περάσει

    • Το οτι τσιμπησες σε ενα δολωμα σαν χάνος και το θεωρεις και εξυπναδα οντως ειναι κατι που με ξεπερνα..Οσο για το ΚΤΕΛ που οντως πρεπει να μεινει εκει που ειναι θελω να πιστευω οτι ακομα και συ μπορεις να καταλαβεις οτι δεν μπορει να υπαρξει συγκριση με το τι γινεται στην Αγγλια καθως ουτε το πληθος κοσμου που εξυπηρετειται ειναι το ιδιο,ουτε οι υποδομες (πχ μεγεθος δρομων)..

  14. Αφού είμαστε για λύπηση, όπως λες, σταμάτα να μας γράφεις και να μας γλύφεις όλη την ώρα. Βρες άλλη ιστοσελίδα που οι άνθρωποι δεν είναι για λύπηση. Εμείς ζούμε και βιοποριζόμαστε στην λουτρόπολή μας και δόξα τω Θεώ επιβιώνουμε. Δεν ξενιτευτήκαμε για να κουβαλάμε σακιά με αλεύρι. Άντε μπράβο. Μείνε τότε εκεί και μην ξαναπατήσεις στον τόπο μας. Εμείς θέλουμε το κτελ να φύγει από εκεί. Έμας…λυπημένος πολίτης

  15. Αξιότιμε Αθανάσιε δεκτή η οποία γνώμη έχεις σχηματίσει για μένα αν και υσχιει ακριβώς το αντίθετο αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας στο συγκεκριμένο άρθρο. Το ίδιο θα πω και στον ΜΑΧ. Από εσάς λοιπόν αν θέλετε φυσικά η οποίος άλλος σχολιαστής ακόμα και το ίδιο το loutrakiblog να ρωτήσουν αυτόν τον γραφικό λίαν επιοικος χαρακτηρισμό που λέει την εξυπνάδα για το Δρεπανο και το δάχτυλο. Εμένα δεν μου έχει απαντήσει. Μπορεί να απαντήσει σε εσάς. Εγώ ξέρω γιατί τα γράφει. Δεν σας το λέω περιμένοντας να ξευτιλιστει από μόνος του. Τότε αν και δύσκολο ίσως αναθεωρήσουν πολλοί τι πιστεύουν για τον Αντρικο. Την καλημέρα μου στον Αθανάσιο και ΜΑΧ αν περάσει

  16. ΥΓ συνέχεια στο θέμα με τον γραφικό για το Δρεπανο. Που είναι όλοι οι ευαίσθητοι εδώ μέσα να ρωτησουν αυτόν γιατί γράφεις έτσι και χαρακτηρίζει μια ολόκληρη περιοχή. Να υπενθυμίσω σε όσους τυχαίνει να μην το θυμούνται ο γραφικός έχει γράψει (στο Δρεπανο σκουπιζονται ακόμα με το δάκτυλο) και σε ότι άρθρο του μπλογκ είναι για το Ναύπλιο η εκεί γύρω τα λέει. Μέχρι και στο ΚΤΕΛ Λουτρακίου. Αν είχα γράψει εγώ κάτι τέτοιο τι θα είχε γίνει φανταστητε. Παρακαλώ λοιπόν να βρεθεί ένας με φιλότιμο και να πει γιατί αξιοτιμε συμπολίτη μας το γράφεις αυτό? Να ρωτήσει ο 0228 που ξέρει ακόμα και τη μου κόβει και τι περνάει το μπλογκ.

  17. ΥΓ για τον αξιότιμο Αθανάσιο.. Μας λες ότι το μπλογκ σχεδιάστηκε για να αλλάζουμε απόψεις κλπ. 1000 δικιά έχεις. Εσύ και οι άλλοι εδώ μέσα έχετε ποτέ προσπαθήσει να κάνετε διάλογο μαζί να αλλάξετε απόψεις. Παράδειγμα γιατί πρέπει να σας τα κάνω νιανια σε μερικούς. Το άρθρο αυτό είναι για το ΚΤΕΛ. Αν και δεν σχολίασα με βάλανε με το ζόρι ο “Δρεπανος”. Αν συμμετείχα στην κουβέντα δεν μπορούσα να κάνω διάλογο με εσένα έχοντας εμπειρίες από τη διαμονή μου στο εξωτερικό να πω κάτι. Το ίδιο για αλλά θέματα που μπορούσα λόγο εξωτερικού να σας ενημερώσω. Το κάνω αυτό στο φεισμπουκ και δεν υπάρχουν τα προβλήματα. Τον διάλογο εσείς τον αποφεύγετε μαζί μου. Ακόμα και στα αθλητικά σοβαρά δεν μπορείτε να μιλήσετε μαζί μου και το γυρίζω τελοιος στο χαβαλέ. Το έχω γράψει φίλε Αθανάσιε ούτε προβολή θέλω ούτε μπράβο ούτε τίποτα. Κουβέντα και παρέα και άλλα δεν μου λοιπόν στα διαδικτυακά μέσα ειδικά με άγνωστους. Την καλημέρα μου και ας όλοι ξανασκεφτουμε μερικά πράγματα Αντρέας

  18. Σίγουρα δεν υπάρχει σύγκριση αγαπητέ ΜαΧ και ουτε λέω αυτο !Το έθεσα ετσι για τον πονηρό που λέει βλακείες !Το κάθε μέσο είτε αυτο είναι λεωφορείο ,τραινο πάνε μέσα στο κέντρο της κάθε πόλης από την Τσετσενια μέχρι την Βραζιλία και τις φαβέλες που λέει το μεγάλο νούμερο !!Ειπα ότι κάνουμε θέμα πολλες φορές άσχετα πράγματα με το άρθρο !Το έγραψα επίσης ότι τσιμπίσα επίτηδες γιατί αυτόν τον γραφικο θα τον ξευτιλισω που θα μου πάει !τωρα μπήκε και στο χορό το άλλο το νούμερο με τα τσουβάλια και τις φαβέλες !!Ειναι αυτο που έγραψα για τον φίλο τον Αθανάσιο παραπάνω !!ανταλασω απόψεις με αυτόν που λέει ότι κουβαλάω τσουβάλια !Μα και τσουβάλια να κουβαλάω τι σκοπό έχει στην κουβέντα μας !ποιος αγαπητέ φίλε Μαχ και οι άλλοι ανταλασει απόψεις και ποιος βγάζει τα κόμπλεξ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο εδώ μέσα !!Υπαρχει και η σοβαρή πλευρά του Ανδρέα και έχει και γνώσεις και εμπειρίες παράστασης και μπορεί να κάνει διάλογο και κουβέντα όπως κάνει άλλου Εσεις δεν μπορείτε να κάνετε άλλου !κανει Τζιζζζ εκεί

  19. Aυτό ακριβώς λέμε φίλτατε, η ιστοσελίδα ΔΕΝ έχει κατασκευαστεί με σκοπό την κουβέντα και την παρέα αλλά για κάτι παραγωγικότερο. Εσύ την έκανες καφενέ. Επίσης δεν κάνουμε διάλογο μαζί σου γιατί δεν ξέρεις τι είναι, αλλά ούτε και καταλαβαίνουμε την γλώσσα σου. Τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθείς; Έγραψε κάποιος εδώ για τζακούζι στο Δρέπανο και για κάποιον λόγο το βρήκες κακό και το προσωποποίησες. Γιαυτό ψάχνεις αφορμές για καβγά. Δεν είσαι για διάλογο εσύ. Με εκτίμηση Αθανάσιος Κ.

  20. Aσφαλώς και οποιαδήποτε σύγκριση ΜΜΜ μεταξύ Βρετανίας και μιας μικρής λουτρόπολης στην Ελλάδα είναι άκαιρη, ασόβαρη, άσχετη και ανεδαφική. Τώρα δολώματα δεν του ρίχνει κανείς. Μόνος του ψάχνει και βρίσκει δολώματα, αλλά με σκοπό: να απαντάει, να γράφει, να γλυτώσει από την απομόνωση και να ξεχνιέται. Όλα εξηγούνται.

  21. Παραγωγικότερο Αθανάσιε ?Δεν καταλαβαινεις την γλώσσα μου ?Να σου το πω αλλιώς μπας και το καταλάβεις και εσυ και ο άλλος με τα δολώματα !!Εξυπνος άνθρωπος παντως φαινεσε Αθανάσιε παρολο που και εσυ λόγο τον συνθηκών που επικρατούν στο μπλογκ βγαζεις την κακή σου πλευρά !Θα σας πω κάτι απλό !ειμαι εγώ ένας σχολιαστής ανώνυμος σου μπλογκ και υπάρχει κάποιος συμπατριώτης που μένει στο εξωτερικό στην περίπτωση μας στην Βρετανία !Εγω που ενδιαφέρομαι όπως λέτε και εσεις θα τον ειχα ρωτήσει αυτόν τον συμπατριώτη να μου πει πως είναι τα πράγματα εκεί σε θέματα όπως μεταφορικά σκουπιδιών και πολλά αλλά θέματα !προσεχε όχι για να κάνουμε σύγκριση αλλά για να γνωριζουμε τι κάνουν καπου άλλου !Ο ΑντρεαςΔεν κάνει συγκρίσεις σε τέτοια θέματα !Δεν είναι ποδόσφαιρο να πεις ποιος είναι καλύτερος !ΥΓ παντως δεν τον ρωτήσατε αυτόν για το Δρεπανο να δούμε ποιος ψαχνει για δολώματα και αφορμές !Εχουμε πολύ δρόμο να κάνουμε μέχρι τον διάλογο κουβέντα με όποιον θέλει !!Αντρικος

  22. Κάνει τζιζ γιαυτό δεν κάνουμε διάλογο, σωστά είπες κύριε 55άρη. Για το καλό όλων μας, μην απαντάς βρε Μαξ. Άλλα αντί άλλων αυτός. Σκέψου, σώζεις, τρόπον τινά, όλους τους συνδημότες και αναγνώστες του μπλοκ με την σιωπή σου. Απάντησή σου λαχταράει αυτός για να ανταπαντήσει. Ι.Μ.

  23. Και εσυ αγαπητέ ΙΜ εισε έξυπνος άνθρωπος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαινεις !Δεν είπα κάνει τζιιζ για το διάλογο αλλά αυτά που λέτε και γράφετε εδώ δεν τα λέτε άλλου γιατί κάνει τζιζζ !Ο φίλος μας ο Αθανάσιος λέει ότι το έκανα καφενέ το μπλογκ με αυτά που γράφω 😂😂εδώ γελάμε !Μακαρι να το έκανα ένα είδος καφενέ η καφέ να μπορούσαμε να λεμε ότι λεμε και κυρίως ποιος τα λέει και για ποιον !Τι θέλει να πει ο Αντρικος που δεν καταλαβαινετε την γλώσσα ποι μιλάω !!Αν αγαπητέ ΙΜ πας σε ένα καφενέ του Λουτρακιου και πεις (στο Δρεπανο σκουπίζονται με το δάκτυλο )που μας λέει ο αξιότιμος συμπολίτης τι θα γίνει !Ασε θα σου πω εγώ !Δεν θα το πεις !Στο μπλογκ μπορείς να το πεις γιατί είναι ανώνυμος !Ελπιζω να. Το κατάλαβες πως το λέω !Τι άλλο να κάνω δεν ζωγραφίζω και ωραία να σας το ζωγραφίσω !Αντρεας

  24. Ξερεις ότι το λένε και Χαινταρι το Δρεπανο !!Ρε τι φωστήρας που εισε εσυ !!Εσενα οταν θα σε μάθουν όλοι οι άλλοι εδώ μέσα ποιος εισε και γιατί τα λες αυτά για το Δρεπανο και τα δάκτυλά θα σου βάλουν ένα κουδούνι και οταν θα ακούγετε το κουδούνι θα λένε ερχετε ο λαλακας !!Ξερεις και τι κουδούνι θα σου βάλουν από αυτά τα μεγάλα που βάζουν στα μοσχάρια !!Τωρα πως την βρίσκεις να ανακατεύεις όλους εδώ μέσα και να υπάρχουν τόσα προβλήματα μεταξύ των σχολιαστων πρέπει να έχεις πολλά ψυχολογικά και τέτοιου είδους ασθένειες !Στο έχω πει ότι εγώ ξέρω γιατί τα λες !Αν μάθουν και οι άλλοι που δεν ξέρουν τι βαρεμενο άτομο εισε ισως ηρεμήσουν !Θα στεναχωρηθείς τότε !Εγω εδώ θα είμαι και αν με αφήνουν και από το μπλογκ και δεν με κόβουν θα σε ξεσκεπάσω

  25. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΗΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ.

  26. Tην διάβασες την ανάρτηση? Η πόλη θρηνεί όταν χάνει τα παιδιά της. Και εσύ έχεις κολλήσει στο δρέπανο και χαϊδάρι και μουρίνιο και βοϊδοκοιλιά και μελομακάρονα και και και. Γιαυτό λένε έχεις ανθρωποδιώκτη.

  27. Το “αξιότιμος συμπολίτης” όλα τα λεφτά! Είναι εκτός τόπου και χρόνου, λέμε. Ούτε καν που μένει δε μπορεί να προσδιορίσει. Άντε γεια !!!!!

  28. 13:08 Πες τα MAX συμφωνο απολυτα μαζι σου επιτελους υπαρχει και καποιος που καταλαβαινει γιατι τα ΚΤΕΛ πρεπει να μεινουν εκει που ειναι ευγε σου MAX

  29. Έλα ρε ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ανησυχισα !!Ρε άσε τη γράφουνε να τον ρωτησεις εσυ με τα ΚΕΦΑΛΛΙΑΙΑ σου τον ΑΞΟΤΙΜΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ γιατί λέει για το Δρεπανο !!Μπορει να σου πει !Εδω ρε νούμερα δεν πιάνετε τα εννοούμενα θα πιάσετε τα υπονοούμενα !Τιποτα δεν μου φταιει ρε ΚΕΦΑΛΛΑΙΑ μου απλώς εγώ ξέρω τι μου γίνετε !Να τον ρωτήσει και ο άλλος με τον ανθρωποδιωχτη !!Καλα ρε εσεις δεν βρέθηκε ουτε ένας με φιλότιμο η περιέργεια τουλαχιστον να ρωτήσει γιατί γράφει ο Δρεπανος την βλακεία αυτή !Μην φοβαστε ρε ανώνυμος ρωτάει ανώνυμος αν απαντήσει θα απαντήσει !!Αντε γεια πάω να γράψω για τον Ιβάνοβιτς που θέλει ο Αφραγκουζος Αντρικος

  30. Και τί με νοιάζει εμένα να τον ρωτήσω γιατί γράφει για το Δρέπανο? Από εκεί δεν είμαι, όπου βρίσκεται δηλαδή, άρα δεν με ενδιαφέρει. Αφού εσύ, όπως λες, ξέρεις γιατί γράφει, τότε όλα καλά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χιούστον το λύσαμε!

  31. Ευκαιρία μου έδωσες να γράψω κάτι μηπως και βγάλουμε άκρη επιτέλους !!Εχω πει παρά πολλες φορές οταν δεν ξέρετε κάτι να μην πεταγεστε και τα κάνετε χειροτερα !!Λιγο μυαλό να είχατε θα καταλαβαίνατε ότι λέει κάτι για μάνα !Αν δεν έλεγε για μένα γιατί να ζοχαδιάζομαι !Δεν είμαι τρελος και θα αποδειχτεί που θα πάει !Να το πάρουμε αλλιώς μηπως καταλαβαιτε αυτο που θα πω !Γινετε ένας καβγάς !Η μπαίνεις να τους χωρίσεις η τους αφήνεις να τα βρουν μόνοι τους !Δεν πας να πιάσεις τον έναν και να του ζητήσεις το λόγο που μαλώνει με τον άλλον !Αυτο κάνετε εσεις !οταν καλος κακος μαλώνω με κάποιον αμέσως να ζητήσετε εξηγήσεις από εμένα !Τωρα για να μαλώσω με κάποιον κάτι θα έχει γίνει πει κάνει !Δεν μαλώνεις χωρίς λόγο !Επθσης όπως ξερεις οταν πας να χωρίσεις σε καβγά συνηθως τρως και τις αδέσποτες !Πεταγετε ο ΙΜ ο Αθανάσιος ο ΚΕΦΑΛΑΙΑΣ ο Μαχ και ο κάθε βλαξ χωρίς να γνωρίζουν το λόγο !Τοσο απλό είναι το πράγμα. ,αφήστε να τα βρίσκουν μόνος τους μην ανακατεύεστε !Αντρικος να περάσει μηπως βρούμε καμία άκρη επιτέλους και να μην γίνετε αρένα εδώ από κάποιος με πολλά προβλήματα

  32. H σκέψη όλων μας, και δική μας ανησυχία επί προσωπικού είναι στην φωτιά. Άνθρωποι και ζωάκια κινδυνεύουν, περιουσίες καίγονται και κάποιοι εστιάζουν σε αλλότρια θέματα αθλητικού και προσωπικού περιεχομένου. Αυτό είναι αναισθησία και χοντροπετσιά. Ντρέπομαι για λογαριασμό τους και εύχομαι να αποσοβηθούν τα χειρότερα από τον νέο αυτόν εφιάλτη. Με εκτίμηση προς όλους και συμπαράσταση στους πληγέντες, Αθανάσιος Κ.

  33. Ο Αθανάσιος μάλλον δεν θα διάβασε το τελευταίο σχόλιο και τι ζήτησα η πρότεινα στους υπόλοιπους εδώ μέσα. Έτσι για την ιστορία αγαπητέ Αθανάσιε αυτά είχαν γραφτεί πριν πιάσουν οι φωτιές και είχαν σταλεί. Και νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολύ μυαλό να το καταλάβεις. Αυτό για το σχόλιο που μας γράφεις. Στον άλλο τον φίλο που αναφέρει επί προσωπικού και έβαλε τα ονόματα όπως τα έγραψα. Και εσύ αγαπητέ λάθος το είδες και αυτό. Ανάφερα τα ονόματα που συ ηθως επεμβαίνουν και κάνουν τα πράγματα ποιο μπερδεμένα και αναγκάζομαι να απαντώ και σε αυτούς. Αντρέας

  34. Δεν είπαμε να μην λες βλακειες και να μην πεταγεσε γιατί δεν έχεις καμία δικαιοδοσία τι θα γράφει η δεν θα γράφει ο καθένας! Αντρικος

  35. Kαντε ρε παιδια ενα αφιερωμα στον πρωταθλητη ολυμπιακο να γραφουν οι ποδοσφαιροφιλοι το μακρυ και το κοντο του και να μην εχει εδαφος να γραψει αρλουμπες για τα προβληματα του τοπου μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog