Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Κλείνει το Γυμνάσιο Λουτρακίου λόγω κορονοϊού

- Advertisement -

Το loutrakiblog.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Λουτρακίου κ. Σάκη  Παπαθανασίου, με σκοπό να μας ενημερώσει τι πρόκειται να γίνει μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου.

Ο κ. Παπαθανασίου  δήλωσε ότι μετά τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα, από τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021 το σχολείο θα κλείσει για 14 ημέρες όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ.

 

Τρίτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Γυμνάσιο Λουτρακίου

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» Κόρινθος και Νεμέα στην Κορινθία 

Κορονοϊός: 27 κρούσματα στην Κορινθία…

 

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • ναι ..γιατι ηταν πριν στους δρομους κ επαιζαν ; πανε οι εποχες του 70- 80-90.καθε σπιτι εχει play station κ νετφλιξ , το καθε πιτσιρικι καθεται με τις ωρες στον υπολογιστη να παιζει ..με κινητα στα χερια ολη την ωρα, τωρα θα παθουν ψυχολογικα με τον κορωνοιο ;;;;

  1. Όλα τα σχολεία ανοικτά, χωρίς τεστ, με είκοσι πέντε παιδιά μέσα σε μια τάξη, και μετά ψαχνομαστε από που ανεβαίνουν τα κρούσματα… Μανουλες, κομμένες οι τσάρκες, ώρα να αφοσιωθείτε στα παιδάκια σας

  2. Νάί και σήμερα στο πάρκο και στους δρόμους γινόταν χαμός από παιδιά. Και που το κλείσατε έχουν να πάνε βόλτα…Λυπηθειτε λίγο τους ανθρώπους που προσέχουν.

  3. 13:03. Ναι, αγαπητε μου/αγαπητη μου, η αληθεια ειναι οτι μοναχα οι μανουλες επιδιδονται σε τσαρκες!!? Ενω οι πιστοι συζυγοι και πατερουληδες, αμπα, δεν κανουνε οι φουκαριαρηδες καθολου!!? Κοινως, δεν ξερουν δηλαδη “τι παει να πει” αλλη γυναικα περαν της δικης τους!! Για ρωτα λιγακι και τον γραφοντα να σου πει!!! Τ.Ζ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog