Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Βολές τριών συμβούλων της Κοινότητας Πισίων κατά του Προέδρου

- Advertisement -

Βολές εξαπολύουν τρείς σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Πισίων, εναντίον του Προέδρου της Δημήτρη Λάμπρου.

Αφορμή οι εργασίες που ξεκίνησαν στο δρόμο Σχίνου-Αλεποχωρίου.

Δείτε αναλυτικά τι γράφουν οι τρεις σύμβουλοι της Κοινότητας

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΙΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΧΙΝΟΥ-ΑΛΕΠΟΧΩΡΙΟΥ
Ο πρόεδρος της κοινότητας Πισίων, έχει περάσει απο το ψέμα στην αυταπάτη!

Το κακό είναι ότι όσο περνά ο καιρός προσπαθεί τις προσωπικές του αυταπάτες, να τις περάσει και στον κόσμο, προκειμένου να διαστεβλώσει την μνήμη του.

Σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο.
Εκανε μία ανάρτηση για τον δρόμο Σχίνος-Αλεποχώρι, χρησιμοποιώντας χυδαία ψέματα και προσβάλοντας την κοινή λογική.!

Ο δρόμος αυτός έχει ονοματεπώνυμο. Είναι ένα εντελώς προσωπικό έργο που έκανε ο πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης στον Σχίνο.

Ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης προσπάθησε με προσωπικές του παρεμβάσεις κινητοποίησε τις υπηρτσίες της περιφέρειας, έκανε τις πρώτες μελέτες, έπεισε την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, να συνυπογράψει.
Ο Πέτρος Τατούλης υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Αττική, βρήκε την χρηματοδότηση του 1.000.000 ευρώ και έκανε δημοπρασία στο έργο που ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση των συρματοπλεγμάτων.

Μέχρι εκεί.
Κανείς άλλος δεν έχει κάνει το παραμικρό για τον δρόμο.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Πισίων είτε απο πλήρη άγνοια, είτε σκόπιμα δεν αλλοιώσε απλά την ιστορία,
Απένειμε εύσημα στον εαυτό του για ένα έργο που ήταν έτοιμο πριν εκλεγεί και μοίρασε ευχαριστίες σε ανθρώπους που περισσότερο υπήρξαν πολέμιοι του δρόμου…!

Μόλις χθες ο ίδιος έγραφε ότι δεν υπάρχει τίποτα για τον δρόμο αυτό.
Σήμερα κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλυβα.
Ντροπή!

Δεν είναι ότι αγνόησε παντελώς τον άνθρωπο που απο το μηδέν κάνει το έργο Πέτρο Τατούλη, αλλά αγνόησε ακόμα και τον τότε αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Δέδε, που τυγχάνει να είναι απο τα Πίσια και υπέγραφε τις αρχικές μελέτες.!

Στην προσπάθεια του να πάρει κανένα ψηφουλάκι απο ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αλλοιώσε την ιστορία και προσέβαλε όσους πραγματικά βοήθησαν τον Σχίνο.

Εκτός απο το σωματείο επαγγελματιών σχεδόν όλοι οι άλλοι που ευχαριστεί και δίνει παράσημα ο πρόεδρος της Κοινότητας Πισίων δεν έχουν καμία σχέση με τον δρόμο Αλεποχωρίου-Σχίνου.

Αγνόμων απέναντι στον Τατούλη, αχάριστος απέναντι σε όσους πραγματικά βοήθησαν να φτάσει ο δρόμος μέχρι εδώ…!

Και να θέλει να βοηθήσει κανείς τον Σχίνο με τέτοια συμπεριφορά του προέδρου δεν θα το κάνει στο μέλλον, ξέροντας ότι εδώ βασιλεύει η ψευτιά και η αχαριστία.

Λυπάμαι που το ζούμε όλο αυτό.
Οι σύμβουλοι της Κοινότητας Πισίων

Γκίκας Ιωάννης
Κόντος Δημήτρης
Λάμπρου Ιωάννης

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ενωσης  Εμπόρων Βιοτεχνών Και Επαγγελματιών Σχοινου

Τα χαρμόσυνα νέα για τον δρόμο Σχοινου- Αλεποχώριου που σιγά σιγά ξεκινά η Άρση Επικινδυνότητας και μεταγενέστερα θα υλοποιηθεί η τελική μελέτη και για να γίνει οριστική κατασκευή έχει μια ιστορία 8 ετιας ο ο τέως περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και Ιωάννης Σγουρός περιφερειάρχης Αττικής ο κ Γιώργος Δέδες αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας και η κυρία Σταυρούλα Δήμου αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής με την παρουσία και του κυρίου Χρήστου Δήμα βουλευτή Νέας Δημοκρατίας και του Δημάρχου Μεγαρέων πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη στην Αθήνα και πέσανε οι προγραμματικές συμβάσεις και υπογραφές μεταξύ των 2 Περιφερειών για να ξεκινήσει η μελέτη του δρόμου Σχοινο Αλεποχώριου.
σε δεύτερη φάση η ένωση εμπόρων βιοτεχνών και επαγγελματιών σχίνου μαζί με τον κοινοτάρχη κύριο Ιωάννη Γκίκα και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κο Γιώργο Πετρίτση και την βοήθεια του κου Ιωάννη Λάμπρου συνέχισαν να ασκούν πιέσεις προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να γίνει κάτι άμεσο καθώς η σύμβαση των δύο περιφερειών θα κρατούσε αρκετά χρόνια ώστε να γίνει η μελέτη και να πραγματοποιηθεί το έργο, έτσι μετά από αρκετές πιέσεις η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Πέτρος Τατούλης σε συνεννόηση με την περιφερειάρχη τότε νομού Αττικής κυρία Ρένα Δούρου πείστηκαν να ρίξουν στο σημείο 1.500.000€ ευρώ για πιο ασφαλή πρόσβαση μέχρι την ολοκλήρωση της οριστικής μελέτης.
Έτσι λοιπόν η σημερινή εργολαβία που ξεκινάει εντός των ημερών ανήκει στον τον Πέτρο Τατούλη.
Ένωση Εμπόρων Βιοτεχνών Και Επαγγελματιών Σχοινου

Σχίνος-Αλεποχώρι: Mε ελικόπτερο έφτασαν τα υλικά για την έναρξη εργασιών στο δρόμο (φωτο-video)

Μάχη με τον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Διασωληνώθηκε Κορίνθιος

Με επιτυχία τα rapid-test στο Λουτράκι. ΟΛΑ αρνητικά !

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα είναι ποιόν θα ευχαριστήσει ο πρόεδρος της κοινότητας ή ότι επιτέλους άρχισαν οι εργασίες για να μετατραπεί αυτή η καρμανιόλα τύπου δρόμων Κολομβίας σε ασφαλή δρόμο-δίοδο για τούς κατοίκους του Σχοίνου ?Το πώς λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα με την εκτέλεση των έργων το γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας. Αυτοί είναι στην εξουσία τώρα και αυτούς έπρεπε να ευχαριστήσει ο πρόεδρος. Με αυτή την διοίκηση συνεργάστηκε. Τώρα ωρίμασε η μελέτη. Τώρα, με αυτή την εξουσία, έγινε η ανάθεση. Πολύ καλά έκανε για να προχωρήσει η διαδικασία και επιτέλους να γίνει ασφαλής αυτός ο δρόμος. Τα έργα έχουν μια συνέχεια …κάποιοι τα εκπονούν και κάποιοι άλλοι τα φέρνουν εις πέρας. Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουμε ποιος έκανε την αρχή ,ποιος το έτρεξε και ποιος εκτέλεσε το έργο αυτό. Μη φωνάζετε λοιπόν.

  2. Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι θα σας βάλει ο πρόεδρος της κοινότητας. Αλωνίζατε τόσα χρόνια ,εσείς που κόπτεστε τώρα και ο σχινος ήταν 50 χρόνια πίσω για να κάνετε εσείς κουμάντο . Άντε γιατί κουραστήκαμε να σας έχουμε αγάδες και χαλίφηδες της περιοχής.Προχώρα πρόεδρε Δημήτρη Λάμπρου και μην ακούς τα γαβγίσματα.

  3. Ποιος Τατουλης και ποιος Δέδες !!!!! Εάν δεν ήταν ο Γκιολης αποκατάσταση του δρόμου θα βλέπαμε μετά απο χρόνια. Κορόιδευαν τόσα χρόνια και οι δυο. Επιτέλους τα Πισια έχουν πρόεδρο έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται και για το χωριό του και για τον Σχοινο και αυτοί που έχασαν την διοίκηση τον κυνηγούν χωρίς λόγο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog