Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ερωτήσεις της Μαρίας Πρωτοπαππά στον Γιώργο Γκιώνη για την επαναλειτουργία του Spa

- Advertisement -

Κύριε Δήμαρχε,

Εν όψει της λειτουργίας του υδροθεραπευτηρίου από την Δευτέρα 15 Ιουνίου, ζητούμε με την ιδιότητά σας ως προέδρου της Τουριστικής Α.Ε να μας ενημερώσετε για τα εξής:
1.- Εάν υπάρχουν θεσπισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας της επιχείρησης στην συγκεκριμένη περίοδο της πανδημίας.
2.- Εάν έχουν γίνει οι ενέργειες που προβλέπονται από αυτά και ποιές συγκεκριμένα.
3.- Εάν έχει εκπονηθεί από την επιχείρηση συγκεκριμένο σχέδιο λειτουργίας για την περίοδο αυτή και εάν έχουν ληφθεί από την Διοίκηση της επιχείρησης τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων και των επισκεπτών και εάν για τα μέτρα αυτά έχουν ενημερωθεί και εκπαιδευθεί οι εργαζόμενοι και έχει υπάρξει ενημέρωση των επισκεπτών για τα μέτρα αυτά και τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και συμπεριφοράς τους.-

ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Η ΕΠΚΕΦΑΛΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό που θυμάμαι είναι πως προεκλογικώς η κυρία Πρωτοπαππά, που διαρρηγνύει τα ιμάτιά της πως κόπτεται και νοιάζεται για το καλό του Λουτρακίου, δήλωνε πως έχει λύση για το SPA. Αλλά στην ερώτηση των παρόντων του συμβουλίου ποια είναι αυτή, είχε απαντήσει πως θα μας την αποκάλυπτε αν και εφόσον εκλέγετο δήμαρχος. Οποία τιμή δι ημάς… Δεν εξελέγη λοιπόν, οπότε ας αφήσει το ενδιαφέρον της για το SPA να χειριστεί το θέμα ο τέως και νυν και μέλλων και όσα χρόνια ακόμη ο ίδιος επιθυμεί να βάζει υποψηφιότητα και να επανεκλέγεται πανηγυρικώς, κύριος Γεώργιος Α. Γκιώνης μετά των συμβούλων του!

  2. ΝΑΙ ΘΑ ΒΆΖΟΥΝ ΑΝΆ 3 ΆΤΟΜΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΊΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΎΜΑΝΣΗ.. ΑΣ ΒΆΛΟΥΝ ΛΊΓΟ ΜΥΑΛΌ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ.

  3. αστο ρε κυρα_μαρω… δεν στα ειπε καλα το φιλαρακι σου εκει στην τουριστικη, κ κανεις χαζες ερωτησεις για μια ακομα φορα…αραξε που σου λεω… αναψε κ τα αλαρμ, γιατι αργει ακομα το 2023 λεμε.Jole7

  4. 15 26 ΕΝΟΕΙΤΑΙ πως ο κόσμος έχει μυαλό και δεν θα ξανά ψηφίσει τα λαμιγια που τώρα διοικούν. Φυσικά πρέπει να παρθούν αυστηρά μέτρα δεν παίζουμε με την υγεία του κοσμου… Ο ΕΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

  5. Έλα ρε παιδιά, ρωτάει μπας και της κατέβη καμιά καλή ιδέα στο κεφάλι και πει πάλι το 2013 πριν τις εκλογές πως έχει λύση για το spa. Και θα παρουσιάσει την λύση του Γιώργη ως δική της. Σου λεει: τρία χρόνια μετά ποιος θα θυμάται ό,τι ο Γκιώνης μου είπε? Θα τους τουμπαρω εγώ τους βρωμοχωριαταραιους, θα δούνε. Ναι, η κυρία τεπομπαντούρ εκ Περαχώρας….

  6. Ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε άνετα να παραφραστεί: σηκώνονται τα ποδάρια με το κότσι να χτυπήσουν το κεφάλι.

  7. 13,21 μαζεψου και άσε την περαχωρα. Εσύ από ποιο χωριό κατέβηκες; και φυσικά ρωτάει γιατί εκεί αντί να προωθούν τρώνε καλά και περνάνε καλά.

  8. Εσύ από Νέα Υόρκη έχεις έρθει αντε να μάθεις να μιλάς και μετά πιάσε την περαχωρα… Βολεμένε ε Βολεμένε εκεί πέρα.

  9. Και θα πρέπει οι εργαζόμενοι και τα μεγάλα αφεντικά να προσέχουν λίγο εκεί μέσα τους τρόπους τους και πως αυτοί που πληρώνουν θα πρέπει να κάνουν τις υπηρεσίες σωστά. Έχω πάει και δεν μου άρεσε ο τρόπος μια καλοβαλεμενης κυρίας…

  10. Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΑ ΚΟΙΤΆΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΌ ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΌ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ… ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΉΣΕΙ.

  11. 12:17 12:19 Ναι έχετε δίκιο γιατί εκείνη που ανέθετε απευθείας στον γαμπρό της Έργα δεν είναι λαμόγιο και αξίζει να διοικήσει….καντε δεξιά σας παρακαλώ και χαλαρώστε λίγο

  12. Ναι μόνο αυτή έχει αναθέσει έργα αυτά που αναθετουνοι δικοί σας δεν τα βλέπετε. Καλά έχετε βολευτεί μερικοί εκεί μέσα… ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ.

  13. Έλα εσύ με τις αναθέσεις κοίτα τα χάλια
    Του Δήμου πως το έχουν καταντήσει δεν
    Στέλνει μπουλντόζες η Μαρία στο φλάμπουρο
    Δεν μοιράζει λεφτά για ψήφους ούτε τις δίνουν
    Το καζίνο πληρωνει για δήμαρχο δεν έβγαλε
    Την Μαρία θέλεις και αλλα

  14. Και η κουτσή Μαρία γνωρίζει πως με Μαρία δημαρχέσσα δεν θα γνώριζε ποτέ προκοπή ο τόπος. Σκεφτείτε, αντιδήμαρχο Οικονομικών τον Κονδό και στο ρόλο του Παντελέου ο Μπίζμπικας τι είχε να γίνει. Ευτυχώς που αυτό είναι ένα όνειρο-εφιάλτης που ουδέποτε θα γίνει πραγματικότητα.

    • 17:38, ο μι.φι ανάρτησε τις αποδείξεις για τα βολέματα της μαριώς στον γαμπρούλη της. Αν δεν θες να μιλάς σαν τον κοντό, δείξε μας τις δικές σου αποδείξεις για όσα καταγγέλεις

  15. Για τους συμβουλους του πραγματοςΌπως μιλαει ο Δήμαρχος τι έχεις να πεις;Ο Ρ.Γ όχι δεν βγηκε ούτε 200 ψηφους δεν πηρε ΆλλοιΠερισσοτεροι πήραν και τους έγραψε το ίδιο και εμεις

  16. Ενώ τωρά που έχεις τον Παντελεου και τουςΆλλους ηρθε η ανάπτυξη έλα να δεις τιΈχουν κάνει .Το Πάρκο ας το πούμε απέναντιΑπό την εκκλησία Παναγια ένα ΑΙΣΧΟΣΕβάλαν μια σανιδα αποκαλουμενη παγκακιΜπραβο κύριε Γκιωνη και εις ανωτερα

  17. Προσπαθεί ο Παντελέου. Βλέπεις, πριν τις εκλογές δήλωνες πως έχεις λύση για το σπα, αλλά θα την απεκάλυπτες αν και εφόσον εκλεγόσουν δημαρχίνα. Δεν την είπες όμως στον Παντελέου για να πορευτεί βάσει της υποτιθέμενης λύσης που είχες. Σιλάνς τώρα λοιπόν και άφησε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορεί.

  18. 13.47. Έπρεπε δηλαδή να του δώσει τα μισά για μισθό και τα άλλα μισά στον γαμπρούλη της Μαρίας για να ικανοποιηθείτε? Αφού δεν έδωσε την λύση που είχε για το σπα η Μαρία, κάπου έπρεπε να αποταθεί για συμβουλές ο κύριος Γκιώνης. Ας έλεγε η Μαρία τη λύση να μην είχε ο δήμος να πληρώνει σύμβουλο.

  19. Τωρά που έκαναν ένα μεγάλο έργο με τόσαΛεφτά το πάρκο στην εκκλησία βρωμαει καιΖαιχνει δεν το είδε ο αντιδημαρχος ας αφήσειΤις καφετέριες να πει στους φίλους τους εθελοντεςΜε αρχηγό τον Τάκη να ριξουν νερο

  20. Την θυμάμαι εδώ και χρόνια, νέα ακόμη στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας, έχοντας προσέξει το οξύ και διαπεραστικό της βλέμμα για να κατανοήσω ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να μας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Το γεγονός του ότι ο Παναγιώτης εξελέγην εις διπλούν δεν την ικανοποιεί μία μόνο εκλογική νίκη. Επιθυμεί να φτάσει παραπάνω από εκείνον. Ξέρει πως πολύ χρόνο δεν έχει ακόμη, αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρξει δήμαρχος με ένα δόντι. Γι’αυτό έβαλε αμέτι-μοχαμέτι να πετύχει τον στόχο της με κάθε τρόπο. Αυτό απαιτεί την εξόντωση του Γκιώνη, γι’αυτό μάχεται λυσσαλέα προς αυτήν την κατεύθυνση.

  21. Για αυτήν, ο Γκιώνης πρέπει να εκθρονιστεί όσο γίνεται ταχύτερα ώστε να μπορέσει να βάλει μπροστά τον στόχο της για τρεις σερί εκλογικές νίκες. Ο Γκιώνης και κάθε Γκιώνης στέκονται εμπόδιο στα μεγαλεπήβολα πλάνα της. Σκεφτείτε αν εκλεγεί, όσα προσέφερε στον σύζυγό της αδελφής της στο παρελθόν, θα ακούγονται ως ψίχουλα. Αλίμονό μας αν ανέβει στον δημαρχιακό θώκο. Θα μας στείλει ο Θεός μετά τις 12 πληγές της Μαρίας, όπως του Φαραώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog