ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣΕλλάδα ΙΝΣΕΤΕ: Η γαστρονομία ως παράγοντας εμπλουτισμού της ταξιδιωτικής εμπειρίας και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος 10 Φεβρουαρίου 2020, 14:35 FacebookTwitterEmailCopy URLΤυπώνω - Advertisement - ΙΝΣΕΤΕ:«Η γαστρονομία ως παράγοντας εμπλουτισμού της ταξιδιωτικής εμπειρίας και αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος» και σχετικό γράφημα. Δείτε τη μελέτη εδώ και τη σύνοψη εδώ. - Advertisement - ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ακύρωση απάντησης Σχόλιο: εισάγετε το σχόλιό σας! Όνομα: παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ Email: έχετε εισάγει εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! παρακαλώ εισάγετε εδώ την ηλεκτρονική σας διεύθυνση Ιστοσελίδα: αποθηκεύστε το όνομα, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον ιστότοπό μου σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω. Δ Δείτε ακόμα Κυριότερες Τοπικές ειδήσεις Φωτιά στο Σοφικό. Λιποθύμισε πυροσβέστης ΤΟΠΙΚΑ «Σκληρή» παρέμβαση της Μαριλένας Σούκουλη για το Φράγμα του Ασωπού (ΒΙΝΤΕΟ) ΤΟΠΙΚΑ Νέο Πρόγραμμα για Φοιτητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου Κυριότερες Τοπικές ειδήσεις Πύρινη κόλαση στο Σοφικο. Έκκληση του δημάρχου Κορινθίων ΤΟΠΙΚΑ Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου Σχετικά άρθρα Ελλάδα Σπύρος Σταματόπουλος: Σε άριστο κλίμα η συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας-Αθλητισμού της ΚΕΔΕ Ελλάδα Για πρώτη φορά υδροπλάνο στην Αμφιλοχία: Το αεροσκάφος της Hellenic Seaplanes και στη Δυτική Ελλάδα! Ελλάδα Ο “χάρτης” των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για τις 15-19 Ιουλίου Ελλάδα Προληπτικά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών